Cuinar el Mediterrani

Autor: Roca, Joan

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

Cuinar el Mediterrani

Cuinar el Mediterrani

23,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/02/2024
Colección:
(CAT).FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.DAlgesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix …

El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.

DAlgesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i que volem convidar-te a descobrir. En aquest llibre trobaràs 80 receptes senzilles de tot larc mediterrani, una celebració dels sabors, les aromes, les elaboracions i les tècniques tradicionals del Mediterrani més autèntic i divers per preparar a casa i gaudir amb la família i els amics. Plats vegetals, de peix, de carn, per compartir i per menjar amb les mans, dolços i salats, que et portaran de viatge pel Mare Nostrum que tant estimem.

Un homenatge a la cuina mediterrània de la mà dun dels grans referents de la cuina mundial, Joan Roca, per gaudir a casa de la millor cuina del món, la mediterrània.

Leer más

Más libros de Roca, Joan

Todos los libros de Roca, Joan

Más información del libro

Cuinar el Mediterrani

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-3145-3
EAN:
9788466431453
Nº páginas:
312
Colección:
(CAT).FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
20 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de l?hotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de l?any per l?Academia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de l?any per la guia ?Lo Mejor de la Gastronomía? de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar